top of page

Facebook als rode loper

 

Social media kennen we allemaal wel. Ook weten de meeste van ons wel hoe het werkt. Maar niet elke social media is even krachtig of langdurig populair.

 

Met facebook is dit anders. Facebook is een trend dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Je zou het eigenlijk geen trend meer kunnen noemen.  En toch wordt er te weinig gebruik gemaakt van facebook.

 

Facebook kan als rode loper voor je winkel dienen. Het helpt om klanten 'lekker' te maken en om inzicht in je winkel te geven. Facebook is zo veel meer dan alleen een manier om contact te maken. Het laat de sfeer van je winkel zien, je klantencontact en welke producten weer nieuw zijn. Met een platform als facebook (wat gewoon gratis is) kan je overal op inspringen. 

 

Een leuk weetje: gemiddeld hebben persoonlijke facebookpagina's 200 vrienden. 1 like op een berciht van jou betekent dat al die 200 vrienden de kans krijgen om ook dat bericht te zien! 

 

Qompaan zal uw team trainen om een rode loper te maken van uw facebookpagina's. Met handige tips en trucjes helpen we u zelfs de eerste 'post' te maken.

 

Deze training kan ook op locatie worden gegeven!

 

 

 

Investering:    € 200 p.p (incl. materiaal, excl. btw)

Locatie:           Nijverdal (of op locatie)

Wanneer:       LET OP: deze training kan persoonlijk worden                            aangepast op een gewenste datum. Schrijf u in                          en vermeld de gewenste datum onder het kopje                          'opmerkingen'.

Tijd:                 9:30 tot 12:30

Hoe vaak:       1 dagdeel

bottom of page